09.12.2009. / 16:55

Autor: Totalsport

QPR suspendirao menadžera zbog udaranja igrača

Uprava engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa suspendirala je menadžera Jima Magiltona zbog navodnog udaranja veznog nogometaša momčadi, Mađara Akosa Buzsakyja

Jim MagiltonJim MagiltonUprava engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa suspendirala je menadžera Jima Magiltona zbog navodnog udaranja veznog nogometaša momčadi, Mađara Akosa Buzsakyja.

Incident se dogodio u ponedjeljak u svlačionici nakon utakmice 20. kola Championshipa u kojoj je QPR poražen na gostovanju kod Watforda 3-1, a Magilton je Buzsakyja udario glavom nakon prethodnog verbalnog okršaja.

"Jim Magilton je suspendiran do daljnjega, a interna istraga je u tijeku. Suspenzija se odnosi na incident koji se dogodio na Vicarage Roadu", stoji među ostalim u priopćenju QPR-a.

Nakon dobrog starta u sezonu, klub u vlasništvu šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i bivšeg šefa Renaulta Flavija Briatorea, zaredao je s lošim rezultatima, pa je tako trenutno tek 12. na ljestvici, a za pobjedu ne zna u posljednjih sedam odigranih kola.

Vezane vijesti

Završena sezona za Federica Machedu

Završena sezona za Federica Machedu

Federico Macheda, 20-godišnji nogometaš Manchester Uniteda, koji se trenutačno nalazi na posudbi u drugom premierligašu Queens Park Rangersu, više… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika