09.12.2009. / 15:45

Autor: Totalsport

Luka Modrić: Sjajno je opet biti na travnjaku, nisam osjetio ni najmanju bol

Luka Modrić izjavio je za internetske stranice Tottenhama da se ne može načekati trenutka kada će opet istrčati na nogometni travnjak u dresu svog premierligaškog kluba

Luka ModrićLuka ModrićLuka Modrić izjavio je za internetske stranice Tottenhama da se ne može načekati trenutka kada će opet istrčati na nogometni travnjak u dresu svog premierligaškog kluba.

- Osjećam se sjajno. Nisam u 70 minuta igre u povratku osjetio niti najmanju bol i to je ono najvažnije. Krasno je vratiti se nogometu i jako sam sretan zbog toga. Doista osjećam ogromno olakšanje nakon dugih triju mjeseci – rekao je nasmiješeni hrvatski vezni nogometaš, koji nije igrao nogomet od kraja kolovoza, kada je slomio potkoljeničnu kost desne noge.

U utorak je na trening igralištu Spursa odigrao 70 minuta u dvoboju kombinirane Tottenhamove momčadi protiv niželigaša Grays Athletica. Menadžer Harry Redknapp pozorno je pratio svog playmakera u svakom njegovu pokretu. Bio je oduševljen, baš kao i trener zadužen za razvoj igrača Clive Allen.

- Ne mogu se načekati da opet zaigram. Protekla su tri mjeseca bila teška, no sada su iza mene. Napredovat ću korak po korak i čekati da me menadžer ubaci među kandidate za momčad.

- Kad sam nakon ozljede shvatio koliko je ona ozbiljna, bio sam uništen. Bila je to moja prva ozbiljnija ozljeda u životu i bilo mi je stoga neigranje jako teško prihvatiti. Sada je sve to iza mene i želim gledati samo unaprijed.

- Imamo odličnu momčad, sjajan smo kolektiv, s puno dobrih nogometaša. Dobro je to za klub. Imamo pregršt opcija i to je pozitivno. Nadam se da možemo nastaviti u dosadašnjem ritmu uspjeha – zaključio je Modrić.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

registracija
14/8/09

Fenomen, 09.12.09. 15:53

napred Luka


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika