09.12.2009. / 17:28

Autor: Totalsport

Potvrđeno: Bilić izvan travnjaka oko mjesec dana

Magnetska rezonanca ozlijeđenog predjela bedrenog mišića desne noge pokazala je da će napadač Sportinga iz Gijona Mate Bilić izvan travnjaka provesti sljedećih mjesec dana

Mate BilićMate BilićMagnetska rezonanca ozlijeđenog predjela bedrenog mišića desne noge pokazala je da će napadač Sportinga iz Gijona Mate Bilić izvan travnjaka provesti sljedećih mjesec dana.

Preciznije, pri jednom grčevitom pokušaju stizanja lopte početkom drugog poluvremena nedjeljnog gostovanja kod Tenerifa zadnja loža desne noge nije izdržala. Bilić je zaradio napuknuće mišića drugog stupnja. U liječničkoj službi kluba procjenjuju da će mu za oporavak trebati tridesetak dana.

Bilić je pak potvrdio da su se o ozljedi, prvoj mišićnoj, kako kaže, u njegovoj karijeri, raspitivali izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, kao i mnoštvo hrvatskih novinara.

Španjolski su pak novinari trenera momčadi iz Gijona Manuela Preciada pitali sprema li se Biliću potražiti zamjenu tijekom siječanjskoga prijelaznog roka.

- Pravog je centarfora jako teško pronaći na brzinu. Nemojmo odmah brzati. Vidjet ćemo kako će se razviti situacija s Bilićem. U svakom slučaju, morat ćemo o svemu dobro promisliti – rekao je Preciado.

Vezane vijesti

Guardado od ljeta u Valenciji

Guardado od ljeta u Valenciji

Meksički nogometni reprezetativac Andres Guardado nakon ulaska s Deportivom iz La Coruñe u Primeru, ovog ljeta kao slobodan igrač prelazi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika