09.12.2009. / 17:59

Autor: Totalsport

Trener Barcelone: Ricky Rubio u momčadi protiv Cibone

Trener košarkaša Barcelone Xavier Pascual najavljuje gostovanje svog kluba kod Cibone u 7. kolu Eurolige kao teško iskušenje za njegovu momčad, s obzirom da je Cibona, kako kaže, napredovala u odnosu na start sezone

Ricky RubioRicky RubioTrener košarkaša Barcelone Xavier Pascual najavljuje gostovanje svog kluba kod Cibone u 7. kolu Eurolige kao teško iskušenje za njegovu momčad, s obzirom da je Cibona, kako kaže, napredovala u odnosu na start sezone.

Cibona i Barcelona dvoboj 7. kola u A skupini Eurolige dočekuju sa sasvim različitih pozicija. Barcelona je sa svih šest pobjeda u dosadašnjem dijelu natjecanja već osigurala plasman u Top 16, dok je Cibona na začelju svoje skupine sa samo jednom pobjedom i pet poraza.

- Barcelona u svakoj utakmici želi prikazati dojmljivu predstavu i upisati pobjedu. Mi imamo obvezu prema našim navijačima igrati dobro i pobjeđivati. No, protiv Cibone će biti puno teže nego što će nekome izgledati na prvi pogled, budući da je zagrebačka momčad napredovala u odnosu na početak sezone. Osim toga, dvoboj je za Cibonu vrlo važan zbog njihovog plasmana u daljnje natjecanje. Dobra vijest je da ćemo u sastavu imati i Rickyja Rubija koji je nadvladao svoje probleme koje je imao u zadnja tri dana. Normalno je trenirao s momčadi i bit će spreman za Cibonu – najavljuje trener Barcelone Xavier Pascual.

Ponajbolji mladi košarkaš Starog kontinenta Ricky Rubio ozlijedio je lijevi kuk u prvenstvenoj utakmici 11. kola španjolskog prvenstva, u pobjedi 72-62 svoje momčadi kod Granade.

- Iako smo već osigurali drugu fazu natjecanja, u Zagrebu želimo pobijediti kako bismo zadržali maksimalni učinak u Euroligi i zadržali prvo mjesto u skupini – poručio je Rubio.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika