09.12.2009. / 19:59

Autor: Totalsport

Owen: Lakše je zabiti u Manchesteru nego u slabijem klubu

Nakon što je postigao tri pogotka u pobjedi Manchester Uniteda u gostima kod Wolfsburga 3-1 u 6. kolu Lige prvaka, Michael Owen odbio je komentirati vlastite izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u sastavu engleske reprezentacije

Michael Owen postiga je hat-trick protiv WolfsburgaMichael Owen postiga je hat-trick protiv WolfsburgaNakon što je postigao tri pogotka u pobjedi Manchester Uniteda u gostima kod Wolfsburga 3-1 u 6. kolu Lige prvaka, Michael Owen odbio je komentirati vlastite izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u sastavu engleske reprezentacije.

- Nikada nisam pričao puno o sebi, pa neću niti sada. Uvijek radije govorim o momčadi u kojoj igram. Lijepo je zabiti hat-trick, ali to ne možete učiniti ako cijela momčad ne igra doista dobro. Stoga zasluge za moja tri gola idu na račun cijele momčadi – skromno je komentirao Owen, koji će za nekoliko dana, 14. prosinca, proslaviti svoj 30. rođendan.

Iskusni napadač istaknuo se u dvoboju koji nije imao veliki značaj za njegovu momčad, budući da je Manchester United već ranije osigurao prolazak u osminu finala. No, pobjedom su zatvorili vrata Wolfsburgu, koji će europski hod nastaviti u Europa ligi. Ipak, utakmica nije bila baš beznačajna za ''crvene vragove''. Pobjedom su zacementirali prvo mjesto u skupini koje omogućava uzvratnu utakmicu osmine finala na domaćem terenu.

United je nastupio iznimno oslabljen, bez čak 14 igrača iz prve momčadi, a Owen je upisao svoj prvi hat-trick u Ligi prvaka nakon 2003. godine.

- Uživam biti član Manchester Uniteda. Postoji samo malo klubova na svijetu u kojima se veselite svakoj prilici koju dobijete na terenu, a United je jedan od njih. Zabijanje golova? Kao što je poznato, to je jedan od najtežih elemenata u nogometu. No, kada na terenu imate tako kvalitetne suigrače kao što su moji u Manchesteru, onda je uvijek lakše doći u šansu i zabiti nego u nekom slabijem klubu – zaključio je Owen.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika