09.12.2009. / 20:15

Autor: Totalsport

Rummenigge: Nevjerojatno je koliko je Olić pretrčao protiv Juventusa

Ne stišavaju se pohvale na račun Ivice Olića koji je u Torinu odigrao sjajnu utakmicu, te je svakako bio najbolji pojedinac Bayerna u ključnoj utakmici 6. kola Lige prvaka protiv Juventusa

Ivica OlićIvica OlićNe stišavaju se pohvale na račun Ivice Olića koji je u Torinu odigrao sjajnu utakmicu, te je svakako bio najbolji pojedinac Bayerna u ključnoj utakmici 6. kola Lige prvaka protiv Juventusa.

Bayern je uvjerljivim trijumfom nad Juventusom 4-1 osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka, a Olić je pogodio vratnicu, iznudio jedanaesterac za 1-1, te poentirao za 1-2 na semaforu. Svih 79 minuta koliko je proveo na terenu, prije nego što je zbog iscrpljenosti sam zatražio zamjenu, bio je konstantna ''opća opasnost'' za Juventusovu obranu koju je dovodio do ludila...

- Igrali smo toliko dobro i moćno da se Juventus mučio svih 90 minuta. U mojoj momčadi su svi bili dobri, a najbolji su bili Ivica Olić i Mark van Bommel – ushićeno je prokomentirao odličnu predstavu svoje momčadi nizozemski trener Louis van Gaal.

- Nevjerojatno je koliko je Ivica Olić pretrčao na utakmici u Torinu, nevjerojatno – divio se Oliću i izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Olić je i u izvještajima medija s utakmice bio etiketiran kao igrač utakmice, a njemački tiražni dnevnik ocijenio ga je s maksimalnom jedinicom!

- Nadam se da ćemo ovakve predstave pružati i dalje u Ligi prvaka, te da ćemo imati i još više razloga za slavlje u sljedećoj kalendarskoj godini – zaključio je Ivica Olić, 30-godišnji hrvatski reprezentativac, apsolutni junak utakmice u Torinu.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika