09.12.2009. / 20:04

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Primorac napao Vidoševića: Iz stana od 40 kvadrata postao je najbogatiji u Hrvatskoj

"Dok hrvatski građani kopaju po kontejnerima, a moja i vaše majke žive od mirovine od 1000 ili 1600 kuna, neke majke vlasnice su jahti i u 70. godini polažu skiperske ispite", kazao je Primorac

Dragan PrimoracDragan Primorac"Kako je moguće da je jedan predsjednički kandidat imao stan od 40-ak kvadrata kad je ušao u politiku, a danas je najbogatiji u Hrvatskoj? I kako je moguće da dijete od 14 godina posjeduje milijune?", zapitao se Dragan Primorac na konferenciji za novinare u Splitu.

Primorac je rekao i da će, postane li predsjednik države, riješiti korupciju i otvoriti vrata Hrvatske za mnoga ulaganja jer sadašnja Hrvatska nije ona koju smo željeli. No, onda je ponovno "udario" po Nadanu Vidoševiću.

"Dok hrvatski građani kopaju po kontejnerima, a moja i vaše majke žive od mirovine od 1000 ili 1600 kuna, neke majke vlasnice su jahti i u 70. godini polažu skiperske ispite", kazao je Primorac.

Bez investicija zbog korupcije

Primorac je predložio da Bandić i Vidošević, koji su izjavili da su uredno platili porez na nekretnine, dostave izračun vrijednosti imovine i plaćenog poreza, ali da prikažu, a poziv je uputio svim predsjedničkim kandidatima, i imovinu očeva, majki, djece, unuka.

Zbog korupcije, nijedna ozbiljna investicija iz Sjedinjenih Američkih Država nije ušla u Hrvatsku, nego je usmjerena u Češku, Slovačku i druge zemlje, rekao je Primorac u splitskome hotelu "Park".

Istaknuo je da je Hrvatska danas na prekretnici i da ne biramo samo predsjednika, nego i smjer u kojem će se Hrvatska razvijati idućih deset godina.

Imovinske kartice

Primorac je ponovno pozvao sve političke dužnosnike od početka 90-ih godina naovamo da dostave imovinske kartice, što je on već učinio na svojoj internetskoj stranici.

"Dosad nitko od političara to nije napravio, što je skandalozno i bez čega se vani u svijetu gotovo nemoguće baviti politikom ili postati predsjednik", rekao je Primorac.

Po njegovu mišljenju, "ako se dogodi da Hrvatska dobije predsjednika koji je korupiran, narod će biti na koljenima", i baš zato, istaknuo je Primorac, bitno je uništiti korupciju. Dodao je da je dosta nepotizma, pri čemu je naveo "zapošljavanja članova obitelji u Hrvatskoj gospodarskoj komori" i rekao kako se "u Hrvatskoj o kojoj on sanja to neće moći dogoditi".

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 09.12.09. 22:49

iz tvojih usta u Bozije usi,Dragane ako sada narod ne progleda nikada vise nece,jer ce mo postati kolonija


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika