09.12.2009. / 21:15

Autor: Totalsport

Del Piero poslije debakla protiv Bayerna: Svi smo krivi, bez iznimke

Juventusov kapetan Alessandro Del Piero osvrnuo se na vlastitoj web-stranici na poraz svoje momčadi od Bayerna 4-1 u ključnoj utakmici 6. kola Lige prvaka za oba kluba

Alessandro Del Piero i Martin DemichelisAlessandro Del Piero i Martin DemichelisJuventusov kapetan Alessandro Del Piero osvrnuo se na vlastitoj web-stranici na poraz svoje momčadi od Bayerna 4-1 u ključnoj utakmici 6. kola Lige prvaka za oba kluba.

Bayern je samo s pobjedom mogao u osminu finala, te je od prve minute zavladao terenom, a Juventusovi nogometaši iskasali su samo totalnu nemoć, kako u napadačkim, tako i u obrambenim redovima. Ivica Olić propisno ih je uneredio (iznudio je penal i zabio gol).

Juventusov kapetan uklopio se u sliku svoje momčad koja je bila vrlo blijeda, te je ponudio iskren komentar nakon eliminacije ''stare dame'' iz Lige prvaka.

- Ne možemo tu govoriti o jednom igraču koji je podbacio ili zakinuo momčad. Isto tako, nema govora da je netko više ''kriv'', a netko nije uopće. Ne, svi smo, bez iznimke, jednako krivi za neuspjeh! Teško je pronaći riječi nakon ovakvog poraza. Jer, u ovakvim slučajevima, ionako se malo toga može reći, ali se puno može napraviti. Moramo se svi zajedno jako potruditi da se izvučemo iz ove situacije – napisao je Del Piero.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika