10.12.2009. / 00:30

Autor: Totalsport

Messi ozlijeđen i upitan za Espanyol

Najbolji Barcelonin nogometaš, Argentinac Lionel Messi, zadobio je manju ozljedu gležnja u pobjedi svog kluba u Kijevu protiv Dinama 2-1 u 6. kolu Lige prvaka

Lionel MessiLionel MessiNajbolji Barcelonin nogometaš, Argentinac Lionel Messi, zadobio je manju ozljedu gležnja u pobjedi svog kluba u Kijevu protiv Dinama 2-1 u 6. kolu Lige prvaka.

Barcelona je tim uspjehom osigurala prvo mjesto u F skupini s dva boda više od drugog Intera, a pobjedu Barçi omogućio je upravo Messi krasnim pogotkom iz slobodnog udarca u 86. minuti.

No, u fizički dosta zahtjevnoj utakmici, u kojoj igrači Dinama nisu štedjeli ovogodišnjeg dobitnika Zlatne lopte France Footballa, Messi je pretrpio dosta udaraca, a nakon jednog od njih u posljednjim trenucima dvoboja, šepajući je napustio igralište.

As piše da je nakon prvog pregleda klupskog liječničkog osoblja ustanovljeno da je Argentinac zadobio lakšu ozljedu gležnja, ali će tek pregled u četvrtak magnetskom rezonancom u Barceloni pokazati težinu Messijeve ozljede. Prema trenutnom stanju, Messijev nastup u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv gradskog rivala Espanyola je upitan.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika