10.12.2009. / 10:27

Autor: Andrea Belin

Nakon svađe s Kerumom, Fani završila u bolnici?

Dvadesetpetogodišnja ljubavnica splitskog gradinačelnika je provela dva dana u Klinici za ženske bolesti i porode, a iz bolnice na Firulama odvezao ju je njezin brat Saša.

Željko Kerum i Fani HorvatŽeljko Kerum i Fani HorvatČini se da situacija u vezi splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njegove ljubavnice Fani Horvat i nije baš najbolja.

Naime, buduća majka Kerumova djeteta u srijedu je puštena iz bolnice, a kako piše jedan dnevni list, dvadesetpetogodišnja studentica tamo je završila nakon žestoke svađe sa svojim budućim suprugom.

Fani je dva dana provela u Klinici za ženske bolesti i porode, a iz bolnice na Firulama odvezao ju je njezin brat Saša. Kako tvrde svjedoci, Kerum se nije pojavio ispred bolnice.

Inače, ljubavnici su se ovih dana trebali preseliti u preuređenu obiteljsku kuću na splitskim Mejama, međutim još uvijek žive odvojeno.

Željko se nalazi na svojoj luksuznoj jahti Joke u ACI-jevoj marini, a njegova djevojka u stanu svoje majke.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 26.12.09. 10:14

Poštenog čovika se ne pita okle mu šoldi i s kin spava! Nima veze koliko ih jema i kako ji je steka ! Kaćete to već jednon razumit? Živija narod koji ga je izabra!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika