10.12.2009. / 12:40

Autor: Totalsport

Butragueno: Bayern je najopasniji mogući suparnik Real Madridu

Direktor madridskog Reala Emilio Butragueño odgovorio je na pitanje novinara Marce o momčadi koju bi volio izbjeći u osmini finala Lige prvaka

Cristiano Ronaldo postigao je sjajan pogodak iz slobodnjaka protiv MarseilleaCristiano Ronaldo postigao je sjajan pogodak iz slobodnjaka protiv MarseilleaDirektor madridskog Reala Emilio Butragueño odgovorio je na pitanje novinara Marce o momčadi koju bi volio izbjeći u osmini finala Lige prvaka.

- Bayern je najopasniji mogući suparnik. Svi smo vidjeli kako su sredili Juventus sa 4-1, iako ''stara dama'' u Torinu nije izgubila pet godina – izjavio je Butragueño, bivši slavni napadač ''kraljevskog kluba''.

Real je u utorak pobjedom u Marseilleu 3-1 osigurao plasman u osminu finala s prvog mjesta u svojoj skupini C, a epitet igrača utakmice ponio je najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo, strijelac dvaju golova. Portugalac, međutim, nema pravo nastupa u sljedećoj Realovoj utakmici, u 14. kolu na gostovanju kod Valencije sljedećeg vikenda, budući je u prethodnom kolu Primere zaradio crveni karton protiv Almerije.

- Nedostajat će nam Ronaldo na Mestalli, vidjeli ste i u Marseilleu kakav je njegov utjecaj na momčad. Zabio je dva gola, a iz utakmice u utakmicu je sve bolji i bolji. Očigledno je da naša momčad igra na višoj razini kada je on u sastavu – kaže Butragueño.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika