10.12.2009. / 13:52

Autor: Nacionalova redakcija

British Airways preporučio: Putujte u Cape Town, ali i Dubrovnik

Što se putnika iz naše regije tiče, predviđamo porast posjetitelja koji će putovati u SAD i Kanadu

British Airways uvrstio je Dubrovnik u Top 10 odredištaBritish Airways uvrstio je Dubrovnik u Top 10 odredištaBritish Airways objavio je predviđanje tvrtke o najpopularnijim dalekim destinacijama za 2010. godinu među kojima se ove godine našao i Dubrovnik. Ta se predviđanja i preporuke temelje na globalnim trendovima. Pretpostavlja se kako će putnici željni odmora na dalekim, egzotičnijim destinacijama primarno željeti putovati u: Cape Town, a potom slijede Istanbul, Las Vegas, Vancouver, Punta Cana, Dubrovnik, New York, Stockholm, Maldivi i Delhi.

Mirjana Dostal, regionalna menadžerica za British Airways za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, povodom ovog predviđanja izjavila je: “Dubrovnik je predivan grad koji osim brojnih povijesnih atrakcija krije neponovljiva mjesta koja će vas jednostavno očarati. Svaki kutak grada nudi vam jedinstveno iskustvo, a otoci u blizini su postali nova omiljena destinacija za holivudske zvijezde koje žele malo privatnosti.

Što se putnika iz naše regije tiče, predviđamo porast posjetitelja koji će putovati u SAD i Kanadu. Naši putnici su prepoznali da postoji svijet mogućnosti izvan njihove regije – od safarija u Indiji do FIFA Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi i svjetala Las Vegasa. U 2010. turisti će imati veći izbor destinacija s plažama nego ikad prije, posebno s našom novom uslugom prema Punta Cani u Dominikanskoj Republici, Sharm El Sheiku u Egiptu i Maldivima."

Vezane vijesti

Udružuju se Croatia Airlines i Adria Airways?

Udružuju se Croatia Airlines i Adria Airways?

Hrvatski nacionalni prijevoznik Croatia Airlines i slovenski nacionalni prijevoznik Adria Airways mogli bi uskoro početi razgovore o udruživanju,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika