10.12.2009. / 14:02

Autor: Hrvoje Šimičević

Potvrđeno je: Metallica 2010. dolazi u Hrvatsku!

Nakon fijaska sa koncertom koji se u Domu sportova trebao održati u lipnju 2004. godine, menadžerija velikana iz San Francisca definitivno je potvrdila njihov dolazak, i to tijekom sljedeće godine

Foto: www.metallica.comFoto: www.metallica.comTeškometalna atrakcija Metallica, jedan od najvećih rock bendova današnjice, potvrdili su svoj dolazak u Hrvatsku! Nakon fijaska sa koncertom koji se na velikogoričkom stadionu trebao održati u lipnju 2004. godine, menadžerija velikana iz San Francisca definitivno je preko hrvatskih organizatora potvrdila njihov dolazak, i to tijekom sljedeće godine, u sklopu turneje "World Magnetic Tour"

Iako smo u nekoliko navrata pokušali doznati točan datum njihovog premijernog dolaska u Hrvatsku, nismo se previše usrećili. Naime, iz Lupe promotiona, koji inače organiziraju koncert, rekli su nam da će službeni datum objaviti u ponedjeljak, sinkronizirano sa objavom iste informacije na službenoj stranici Metallice. Tada će vjerojatno biti objavljena i lokacija samog koncerta, pošto je i ta informacija ostala povjerljiva sve do početka sljedećeg tjedna. Ipak, neslužbeno se govori da je navodno riječ o mjesecu svibnju 2010., te da će koncert biti 'open air' tipa.

O dolasku Metallice u Hrvatsku priča se već duže vrijeme. Takva su kuloarska naklapanja posebice dobila na značaju kada je na stranici www.metallica.com nedavno objavljena informacija kako taj bend u nadolazećoj turneji planira posjetiti jednu zemlju na ovim prostorima, a u kojoj do sada nisu svirali.

Metallica je osnovana 1981. godine i do danas je prodala preko 100 milijuna svojih albuma, uključujući i najnoviji 'Death Magnetic.

Na kraju možemo samo konstatirati: Ne ponovila se 2004.

Vezane vijesti

Odbacili su ih i vjerni fanovi

Odbacili su ih i vjerni fanovi

Kad su se 1993. nakratko okupili Lou Reed, John Cale, Maureen Tucker i Sterling Morrison kako bi u originalnoj postavi Velvet Undergrounda krenuli na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika