10.12.2009. / 14:52

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović nakon četiri dana izašao iz bolnice

Unatoč tome, pjevač će i dalje nastaviti s terapijom jer se ovaj put ozbiljno odlučio riješiti ovisnosti o alkoholu. Kazao je kako svakodnevno pije tablete za odvikavanje, a već je dogovorio i novogodišnji nastup u Splitu

Mladen GrdovićMladen GrdovićNakon četiri dana liječenja pjevač Mladen Grdović je napustio Odjel psihijatrije u zadarskoj Općoj bolnici.

Iako se prvotno nagađalo da je pjevač pobjegao, za Večernji list je demantirao takve navode kazavši kako se o odlasku dogovorio sa svojim liječnikom.

Unatoč odlasku iz bolnice, pjevač će i dalje nastaviti s terapijom jer se ovaj put ozbiljno odlučio riješiti ovisnosti o alkoholu. Kazao je kako svakodnevno pije tablete za odvikavanje, a već je dogovorio i novogodišnji nastup u Splitu.

Međutim, ako ga Prekršajni sud u Zadru proglasi krivim za obiteljsko nasilje za koje ga je ponovno prijavila njegova supruga Brankica 30. rujna, ovaj nastup će postati upitan.

Podsjetimo, pjevač je u rujnu osuđen na osam dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana za prijetnju članovima obitelji.
Inače, na psihijatrijskom odjelu Grdović je završio ovog vikenda nakon što je u alkoholiziranom stanju izazvao nekoliko incidenata u zadarskim kafićima.

Vezane vijesti

Kad "lajkovi" postanu razlog nezadovoljstva

Kad "lajkovi" postanu razlog nezadovoljstva

Nerijetko se danas riječi “ako nisi na Fejsu kao da ne postojiš” vrlo doslovno shvaćaju jer trenutno oko 850 milijuna ljudi diljem svijeta ima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika