10.12.2009. / 18:50

Autor: Totalsport

Roma bez Mexesa do kraja godine

Trener nogometaša Rome Claudio Ranieri do kraja ove godine neće moći računati na svog stožernog obrambenog igrača, 27-godišnjeg francuskog srednjeg braniča Phillippea Mexesa, javlja Il Tempo

Phillippe MexesPhillippe MexesTrener nogometaša Rome Claudio Ranieri do kraja ove godine neće moći računati na svog stožernog obrambenog igrača, 27-godišnjeg francuskog srednjeg braniča Phillippea Mexesa, javlja Il Tempo.

Mexes je u prvenstvenom gradskom derbiju protiv Lazija, u kojem je Roma slavila pobjedu 1-0, zadobio ozljedu koljena, te će propustiti sljedeće tri utakmice ''vučice''. Neće biti na raspolaganju u sljedeća dva prvenstvena sraza, protiv Sampdorije i Parme, a propustit će i dvoboj u Europa ligi sljedećeg tjedna protiv CSKA iz Sofije.

Dobra vijest je da se ne radi o kompliciranijoj ozljedi, te neće biti potrebna operacija. Mexes je već započeo rehabilitacijski proces. Očekuje se da će biti spreman za utakmicu protiv Cagliarija 6. siječnja sljedeće godine.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika