10.12.2009. / 17:45

Autor: Hrvoje Šimičević

Primorac Vidoševiću: Ja ne tučem ženu, a ti nisi demantirao priče o nepotizmu

U međuvremenu, u cjelokupnu prepirku između dvojice kandidata neizravno se kao gledatelj i kandidat koji može iskoristiti situaciju i ušićariti poneki ekstra glas uključio i HDZ-ov Andrija Hebrang

Dragan Primorac i supruga JadrankaDragan Primorac i supruga JadrankaPredsjednički kandidat Dragan Primorac komentirao je za Nacional.hr optužbe koje je na njegov račun jučer iznio izravni oponent Nadan Vidošević. Podsjetimo, nezavisni predsjednički kandidat i šef Hrvatske gospodarske komore optužio je Primorca da 'mlati žene', i da je 'pobjegao početkom 90-ih godina iz Hrvatske', reagirajući tako na Primorčev komentar o nepotističkom sustavu u HGK.

"Naravno, kad nemam nikakvih afera financijskih i ostalih, moj protukandidat mora izmišljati laži. Za razliku od Nadana Vidoševića koji nije demantirao tvrdnje o nepotizmu, ja njegove optužbe mogu mirne duše demantirati", rekao nam je danas Dragan Primorac, osvrnuvši se i na Vidoševićeve optužbe da 'tuče žene'. "Nadanu Vidoševiću mogu odgovoriti da svoju ženu volim i poštujem. Niti je tučem niti varam", kazao je Primorac.

U međuvremenu, u cjelokupnu prepirku između dvojice kandidata neizravno se kao gledatelj i kandidat koji može iskoristiti situaciju i ušićariti poneki ekstra glas uključio i HDZ-ov Andrija Hebrang. "Ne uživam u njihovoj svađi, ali mi je drago da jedan o drugom iznose istinu. Pozivam ih da samo tako nastave, jer bi birači morali znati cjelokupnu biografiju svakog kandidata. Drago mi je da su krenuli s istinom", ustvrdio je Hebrang.

Vezane vijesti

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

U primjeni najnovijih tehnoloških rješenja kao i strukturnoj konsolidaciji ponajviše je napravljeno u trgovini, rekao je Nadan Vidošević, predsjednik… Više

Komentari

registracija
24/9/09

mrone4one, 10.12.09. 18:05

Dragane, reci zašto si do izbora krio podatak da si rođen u Banja Luci. Zašto kriješ podatak da si sin milicionera iz Banja Luke. Zašto kriješ da si bio u savezu komunista od mladih dana. Zašto lažeš da si se školovao u SAD-u kada si svo obrazovanje stekao u Hrvatskoj.

Za razliku od našeg dezertera Dragančeta Vidošević je odmah i otvoreno rekao što ima i koliko ima, i kako je to sve zaradio. Ako netko misli da je nezakonito neka ga istraži, ali me zanima kako da nikome imovina Vidoševića nija smetala sve dok nije objavio kandidaturu za predsjednika.

Mislim da Vidoševiću kandidati podmeću jer su svjesni njegove snage i pretpostavljaju da će pobijediti.


registracija
5/10/09

frenkie257, 10.12.09. 18:08

Nadan Vidošević svojim programom, sposobnošću, jasnim porukama koje izgovara jednostavno osvaja glasove birača i opravdava ulogu favorita.
To je znak da su ljudi prepoznali njegov program i da žele živjeti bolje uz osobu koja je dostojna obnašati dužnost predsjednika.
Primorac očigledno ima problem što reći biračima pa radije bira stategiju pljuvanja i blaćenja ostalih. To je pretopstavljam naučio od svojega prijatelja DRIVE dok je tukao svoju ženu.


registracija
27/12/06

Skipp, 10.12.09. 18:14

Hajde hajde vas dva vidi se i iz aviona da ste iz Vidoševićevog tima - i Primorac i Vidošević su luzeri, nema šanse da će biti izabrani jedino se pitam što im je ovo sve trebalo....


registracija
10/11/09

ruvil, 10.12.09. 19:34

Kandidati su postali ko histericne kumice na placu
vredjaju se,pljuju jedni po drugima na veselje narodnih masa koje se dobro zabavljaju!!


registracija
10/11/09

ruvil, 10.12.09. 19:35

Kandidati su postali ko histericne kumice na placu
vredjaju se,pljuju jedni po drugima na veselje narodnih masa koje se dobro zabavljaju!!


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 10.12.09. 22:53

Nema ih u drugom krugu! Ja sam mislio da je ovaj Vidošević veći gospodin, a on izmišlja ovakve podvale, baš je kreten! Za obojicu je ogroman uspješ što su kandidati za predsjednika, to je njihov maximum!


registracija
11/12/09

excalibur, 11.12.09. 15:29

Frenkie257-ne vidim zbog čega bi bilo bitno gdje je Primorac rođen, a koliko vidim ni otac mu nije bio kriminalac. Činjenica je da je čovjek natprosječno obrazovan i da ima stručne reference na svjetskoj razini. Iako sam dragovoljac Domovinskog rata uopće me ne smeta što Primorac nije držao prvu šank liniju negdje u kafiću u Tkalčićevoj već je radio u struci u SAD-u. Čovjek je barem radio nešto korisno i ne zagađuje okolinu licemjerjem i poluistinama kao Hebrang ili Vidošević. Kamo sreće da imamo takvog predsjednika koji bi dao toj funkciji svjetski štih, što je neusporedivo sa hohštalerajem jednog Vidoševića koji će kad-tad završiti u zatvoru uz konfiskaciju ukradeg ili uz mljevenje čovjeka koji nikad ne laže nego eto samo...ne govori istinu.Ma dajte molim Vas, pa i iz svemira se vidi što je KRA-DE-SE i njegovi puleni.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika