11.12.2009. / 10:46

Autor: Andrea Belin

Woodsova ljubavnica: Žao mi je zbog svega, ali opet bi bila s njim

Dvadesetčetverogodišnja konobarica je s golferom bila više od dvije i pol godine, a da su zaista bili u vezi potvrđuju i sms poruke koje joj je ljubavnik svojedobno slao

Tiger WoodsTiger WoodsJaimee Grubbs, jedna od desetak žena koje tvrde da su spavale s Tigerom Woodsom, odlučila se javno ispričati njegovoj supruzi i njezinoj obitelji u jednoj tv emisiji, međutim osim toga je priznala da ukoliko bi se Tiger rastao od svoje supruge, ona bi opet bila s njim.

"Ne mogu opisati koliko se kajem što sam emotivno povrijedila nju i njezinu obitelj. Ali da to nisam ja učinila, učinile bi to druge njegove ljubavnice", kazala je Grubbs i dodala kako to nije učinila iz "površnih razloga".

Inače, konobarica je s Tigerom bila više od dvije i pol godine, a da su zaista bili u vezi potvrđuju i sms poruke koje joj je ljubavnik svojedobno slao.

Doduše, ona je kao i ostalih desetak žena s kojima se zabavljao u krevetu, mislila da mu je jedina.

"Osjećala sam se kao da sam jedina njegova djevojka. Kad sam saznala za ostale žene, to me jako pogodilo. Prilično me boli ta spoznaja", objašnjavala je Grubbs i dodala kako je o ovoj avanturi progovorila prvenstveno jer si je željela olakšati dušu.

Vezane vijesti

Clooney prvi seks imao sa 16 godina

Clooney prvi seks imao sa 16 godina

George Clooney otkrio je kako je prvi seksualni odnos imao s 16 godina i kako je smatrao je da je masturbacija grijeh. Kao pokoru za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika