11.12.2009. / 13:04

Autor: Andrea Belin

Larisa Lipovac: Ovo je najgora sezona showa "Ples sa zvijezdama"

Koreografkinja i vlasnica plesnog centra "Tala" prokomentirala je natjecatelje četvrte sezone popularnog HTV-ovog showa, a po njezinim riječima niti jedan od troje polufinalista ne zaslužuje pobjedu

Larisa LipovacLarisa LipovacČetvrta sezona popularnog HTV-ovog showa "Ples sa zvijezdama" zasigurno je privukla najviše medijske pažnje, a s obzirom da se show bliži kraju, svoje mišljenje o preostalim kandidatima dala je i koregrafkinja Larisa Lipovac za jedne dnevne novine.

Naime, vlasnica plesnog centra "Tala" očigledno nije fascinirana kandidatima jer smatra da je ovo najgora sezona ovog showa.

Što se tiče troje polufinalista, Franke Batelić, Ane Ugarković i Gordana Kožulja, po njezinom mišljenju, niti jedan ne zaslužuje pobjedu.

Za Kožulja je kazala da bi trebao shvatiti ovaj show prvenstveno kao zabavu, a ne sport jer djeluje previše štreberski.

Ugarković joj nije dovoljno ženstvena i fleksibilna, a što se tiče Franke, supruga glumca Gorana Navojca smatra da pjevačici nedostaje šarma.

Larisin favorit od početka je bio,doduše kako je bilo i za očekivati, Vedran Mlikota.

Vezane vijesti

Franka Batelić: U Americi sam jedna potpuno drukčija Franka

Franka Batelić: U Americi sam jedna potpuno drukčija Franka

Uvijek nasmijana, opuštena, spontana i vrlo ambiciozna, sve je to mlada 19-godišnja pjevačica Franka Batelić koja se ovih dana odmara u Hrvatskoj.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika