11.12.2009. / 13:59

Autor: Totalsport

Bild o Oliću: Najjeftinije a najbolje pojačanje!

Njemački dnevnik Bild u izdanju od petka izašao je s velikim člankom kojim je čitateljima do u tančine predstavio Ivicu Olića, "najjeftinije a najbolje ljetošnje pojačanje Bavaraca"

Ivica OlićIvica OlićNjemački dnevnik Bild u izdanju od petka izašao je s velikim člankom kojim je čitateljima do u tančine predstavio Ivicu Olića, "najjeftinije a najbolje ljetošnje pojačanje Bavaraca".

"SuperOlić" i "Bayernov novi as u napadu" samo su neki od epiteta kojima hrvatskoga 30-godišnjeg nogometaša Bayerna časte Nijemci, koji opravdano zaključuju kako je "uspjeh Bayerna došao s povratkom Hrvata na teren nakon ozljede".

"Ljubimac publike, borac, neumorni trkač, Hrvatski Kahn", piše autor teksta nižući Olićeve karakterne osobine, te podsjeća na Hrvatov moto:

- Uvijek naprijed. Bez predaje. Tko hoće ispuniti svoj cilj, mora raditi žestoko – riječi su hrvatskog napadača, koji je novinaru Bilda rekao:

- Može se reći da sam nogometaš s ulice. Kao dječak sam u svom Davoru gotovo svaki dan igrao protiv starijih momaka. Nije mi ništa drugo preostalo doli ojačati da bi im mogao parirati. To mi je pomoglo sa 16, 17 godina, kada sam prvi put otišao na trening u veliki klub. Znao sam tada da je probni trening u brodskoj Marsoniji moja jedina šansa. Dao sam sve i – prošao!

Bild je upoznao potom čitatelje s Olićevim hobijima i obiteljskim okolnostima, te podsjetio da je tijekom Eura u Austriji i Švicarskoj s 31.76 km/h bio tada najbrži igrač među sudionicima.

Također je Olić za kao svog najvećeg uzora predstavio Davora Šukera:

- Šuker je legenda. Imao sam najveću moguću sreću 2002. godine, na mom prvome Svjetskom prvenstvu, zaigrati uz njega u momčadi.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika