11.12.2009. / 14:07

Autor: Nacionalova redakcija

Mesić uzvratio Sanaderu: 'Ivo mi izgleda zbunjeno. Možda se i liječi'

"To on radi u suradnji sa svojim potpredsjednikom kojem je voda do grla. Riječ je o onom .. kako se ono zove ... Polančecu. On je u gužvi i sada žele prebaciti odgovornost"

Ivo Sanader i Stjepan MesićIvo Sanader i Stjepan MesićVerbalni rat između predsjednika Stjepana Mesića i bivšeg premijera Ive Sanadera nastavljen je danas najnovijom Mesićevom izjavom. Naime, on je odgovarajući na jučerašnje napade Ive Sanadera za Jutarnji list izjavio kako 'misli da Sanader ništa nije mislio' kada je rekao da bi Mesića i njegove mogao istraživati USKOK.

"To on radi u suradnji sa svojim potpredsjednikom kojem je voda do grla. Riječ je o onom .. kako se ono zove ... Polančecu. On je u gužvi i sada žele prebaciti odgovornost. Neka kaže na koje okolnosti bi USKOK trebao voditi istragu. Sanader mi je rekao da je Polančec sve dogovorio. Ali uopće neznamo tko je sve sudjelovao u poslu oko ugovora Ine. Neka se to odgovori", izjavio je Mesića za Jutarnji.

Neozbiljni Sanader

Na upit da komentira jučerašnju Sanaderovu izjavu u kojoj ga je nazvao lažovom, Mesić je jasno odogovorio da to mogu reći samo neozbiljni ljudi.

"Sanaderu bi bilo dobro da se odmori. Možda se i liječi. Ja to ne znam. Ali izgledao mi je jako zbunjen", naglasio je predsjednik Mesić.

Podsjetimo, u četvrtak se na odavanju počasti prvom hrvatskom predsjedniku na Mirogoju ukazao bivši premijer. Sanader je Mesiću tom prilikom poručio da ne zaziva toliko USKOK, jer bi USKOK mogao uskočiti između njega i njegovih. Dodao je i da je za razliku od prvog predsjednika, Mesić svoj mandat započeo, a i završit će ga lažima i vicevima. Iako mu je Mesić isprva samo poručio da ga pozdravlja, kasnije je Sanaderu odlučio ipak odgovoriti.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 11.12.09. 14:49

Stiiiiipe Stipee!


registracija
11/12/09

excalibur, 11.12.09. 15:39

Mislim da bi Sanaderu jedan duži odmor dobro došao. Čujem da su u Remetincu adaptivni radovi pri završetku....pa bi sve moglo doći...na svoje mjesto. Ivo, pogledaj na jedan od svojih satova.....eto vidiš....tvoje vrijeme je na (na sreću) isteklo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika