11.12.2009. / 14:55

Autor: Totalsport

Soldin trening: Wome "polomio" Podolskog pa Novakoviča

Dvojica najboljih i najskupljih nogometaša Kölna stradali su na treningu u četvrtak poslijepodne. Žestokim ih je startom onesposobio frustrirani Kamerunac Pierre Wome (30)

Zvonimir SoldoZvonimir SoldoDvojica najboljih i najskupljih nogometaša Kölna stradali su na treningu u četvrtak poslijepodne. Žestokim ih je startom onesposobio frustrirani Kamerunac Pierre Wome (30).

U žaru borbe bivši je lijevi bek Rome najprije na pod složio Podolskog. Njemački se reprezentativac, nakon malo previjanja, ipak pridigao bez ičije pomoći.

Samo dvije minute kasnije Kamerunac je preagresivno ušao u noge slovenskom centarforu. Milivoju Novakoviču je morao pomoći klupski maser. Pokušao je Slovenac nastaviti trening, ali je nakon deset minuta zbog boli morao napustiti travnjak. Lijevi mu je gležanj jako natekao.

- Nije ništa puklo, ali je kontuzija prilično gadna. Vidjet ćemo hoće li moći uopće igrati – izjavio je maser dovevši tako u pitanje nastup centarfora u subotnjem ogledu Kölna s Freiburgom na gostovanju.

Trening je također napustio i Kevin Pezzoni, no on će biti spreman za subotnji ogled.

Pierre Wome izgubio je mjesto standardnog nogometaša u prvoj postavi, te je otvoreno priznao da ga smeta ignoriranje hrvatskog trenera. Nervozan je i jer mu na ljeto istječe ugovor. Iz kluba mu još nisu ponudili novi.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika