11.12.2009. / 15:45

Autor: Totalsport

Mutu nokautirao muškarca tijekom VIP partyja

Napadač Fiorentine i rumunjske nogometne reprezentacije Adrian Mutu (30) mogao bi se naći u brojnim problemima nakon posljednjeg incidenta koji se, prema pisanju Il Firenze, dogodio prošlog petka u Firenci

Adrian MutuAdrian MutuNapadač Fiorentine i rumunjske nogometne reprezentacije Adrian Mutu (30) mogao bi se naći u brojnim problemima nakon posljednjeg incidenta koji se, prema pisanju Il Firenze, dogodio prošlog petka u Firenci.

Naime, talijanski dnevnik navodi da je Mutu bio gost hotela Four Seasons na jednoj zabavi za društvenu kremu grada, tijekom koje se sukobio sa zasad neimenovanim 43-godišnjim Libijcem.

Navodno je došlo do verbalne svađe, nakon koje je Mutu udarcem šakom u lice posložio Libijca na pod. Pozvana je i hitna pomoć, a ozlijeđeni je muškarac prebačen u bolnicu.

Policijska je istraga u tijeku, a talijanski dnevnik spominje da postoje očevici koji su vidjeli cijeli incident.

Zasad ni sam Mutu ni njegov klub nisu komentirali medijske napise, a gotovo je sigurno kako Rumunja očekuje sudska tužba.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika