11.12.2009. / 15:11

Autor: Andrea Belin

Željna promjena: Antonija Blaće preselila u drugi stan

Voditeljica je otkrila razloge preseljenja, a osim toga priznala je kako stan nije kupila, već ga je unajmila. Doduše, točnu lokaciju i cijenu najma nije željela otkrivati

Antonija BlaćeAntonija BlaćeRTL-ova voditeljica Antonija Blaće je ovih dana promijenila mjesto prebivališta. Naime, bivša stanarka "Big Brother" kuće preselila je u zapadni dio grada, a točnu lokaciju ipak nije željela otkriti.

"Preselila sam se u novi stan u zapadnom dijelu grada. Stan nije veliki, mali je, i baš mi je sladak. Čak ništa nisam trebala u njemu preuređivati, osim što sam donijela nekoliko osobnih sitnica koje su mi drage", kazala je voditeljica novinarima portala javno.hr.

Odluku o preseljenju je donijela spontano, a s obzirom da se joj je boravak u, sada već starom stanu, dosadio, zaključila je da je da mora potražiti novi.

"Jednostavno mi je došla takva faza u životu, a stan nisam kupila nego sam ga iznajmila. Tako mi je praktičnije, jer kad mi jedan stan dosadi, bez problema se mogu preseliti u drugi, a i kupnja stana je dosta velika financijska obaveza", objašnjavala je Blaće.

Cijenu najma je zadržala za sebe.

Vezane vijesti

Antonija Blaće: Nisam decentna osoba, pa će i moja svadba biti dernek

Antonija Blaće: Nisam decentna osoba, pa će i moja svadba biti dernek

Osim što svakodnevno na Narodnom radiju vodi emisiju, televizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće priprema se za novi regionalni reality show… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika