11.12.2009. / 17:15

Autor: Totalsport

Seksualni maratoni igrača Fenerbahcea: Trener potvrdio orgijanje

Četvorica nogometaša Fenerbahçea doista su u jednome istanbulskom hotelu organizirali seksualne maratone, potvrdio je za njemački Bild trener turske momčadi Christoph Daum

Nogometaši Fenerbahcea slave pogodak protiv SteaueNogometaši Fenerbahcea slave pogodak protiv SteaueČetvorica nogometaša Fenerbahçea doista su u jednome istanbulskom hotelu organizirali seksualne maratone, potvrdio je za njemački Bild trener turske momčadi Christoph Daum.

U skandalu koji ovih dana potresa Fenerbahçe sudjelovali su redom neturski nogometaši, jedan naturalizirani Englez i trojica Brazilaca: Colin Kazim-Richards, Vederson, Fabio Bilica i Santos.

Sam je trener otišao u dotični hotel i podrobno se o detaljima informirao kod osoblja.

- Nažalost, moram potvrditi da su se glasine pokazale u potpunosti točnima. Šokiran sam tom činjenicom. Nikad nisam mogao očekivati da bi se igrači Fenerbahçea mogli upustiti u nešto slično – izjavio je Daum.

Svu četvoricu nogometaša iz kadra za prvenstvene nastupe Daum je preselio na transfer-listu. U klubu će nastojati preko zime se riješiti sve četvorice igrača koji su osramotili Fener.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika