11.12.2009. / 16:06

Autor: Totalsport

Safina otkazala nastup u Brisbaneu

Ruska tenisačica Dinara Safina, trenutačno drugorangirana na WTA ljestvici, neće nastupiti na WTA turniru u australskom Brisbaneu od trećeg do desetog siječnja iduće godine

Dinara SafinaDinara SafinaRuska tenisačica Dinara Safina, trenutačno drugorangirana na WTA ljestvici, neće nastupiti na WTA turniru u australskom Brisbaneu od trećeg do desetog siječnja iduće godine.

Razlog otkaza 23-godišnje Ruskinje i dalje su problemi s njezinim leđima, zbog kojih se povukla sa ženskog Mastersa (WTA Championships) u Dohi prošlog mjeseca već u prvom kolu natjecanja po skupinama, u kojem je morala predati meč Jeleni Janković nakon samo 13 minuta igre.

Direktor turnira u Brisbaneu Steve Ayles objavio je da je Safina još uvijek u procesu oporavka, što dovodi u pitanje i njezin nastup na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru sezone, koji 18. siječnja počinje u Melbourneu.

Najveće atrakcije u Brisbaneu tako ostaju Belgijke Justine Henin i Kim Clijsters, te Ana Ivanović i Jelena Dokić.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika