11.12.2009. / 18:15

Autor: Totalsport

Redknapp Modrića uvrstio u kadar za Wolverhampton

- Prerano je još da Modrić počne utakmicu, no u nastavku ću ga uvesti u igru – najavio je trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp uoči subotnje utakmice na White Hart Laneu

Luka ModrićLuka Modrić- Prerano je još da Modrić počne utakmicu, no u nastavku ću ga uvesti u igru – najavio je trener nogometaša Tottenhama Harry Redknapp uoči subotnje utakmice na White Hart Laneu.

Sastav Wolverhamptona Spursi će tako u subotu dočekati na svom stadionu ojačani za hrvatskoga 24-godišnjeg veznjaka, koji napokon kandidira za sastav nakon duga tri i pol mjeseca pauze, prouzročene lomom fibule tijekom dvoboja četvrtog kola Premiershipa s Birmingham Cityjem, 29. kolovoza u Londonu.

- Luka je odradio dobru utakmicu za rezervnu momčad i nakon nje se osjeća dobro, što je vrlo dobro za nas – rekao je Redknapp na press-konferenciji govoreći u prijateljskom srazu s Grays Athleticom, u kojem je Modrić u utorak odigrao 70-ak minuta.

- Dobro je imati ga opet dostupnog. Rano je još da počne utakmicu, ali u nekom će obujmu svakako sudjelovati u subotnjoj utakmici.

- On je sjajan igrač, jedan od onih koji moraju nedostajati. Imali smo sreće što je Niko Kranjčar preuzeo njegovu rolu i odigrao jako dobro dok Luke nije bilo. U jednom ih trenutku, nadam se skorašnjem, vidim zajedno u našoj idealnoj momčadi.

- Trebamo Luku zato što "otvara vrata", vidi prostor za završno dodavanje ili se opredjeljuje za dribling koji suparniku redovito stvara probleme. On je superigrač!

Dok mu se Modrić vraća, trener ne može biti zadovoljan novom ozljedom Ledleyja Kinga, stopera koji se ponovno nespretno ozlijedio u spomenutoj prijateljskoj utakmici. Njegovo je koljeno ponovno nateklo i stoper neće moći kandidirati za subotnju utakmicu. Isto vrijedi i za Jonathana Woodgate, koji i dalje muku muči s ozljedom prepona.

Dvojben je i nastup honduraškog veznjaka Wilsona Palaciosa, koji je natukao rebrenu kost izborivši penal u prošlotjednom srazu s Evertonom. On bi ipak mogao zaigrati.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika