11.12.2009. / 17:18

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie još uvijek ljubomorna na Jennifer Aniston

Slavni glumački par je cijelo vrijeme razmjenjivao nježnost, a s obzirom da se na ovom UNICEF-ovom balu u Los Angelesu pojavila i njegova bivša supruga, nimalo iznenađujuće što je majka šestero djece željela pokazati da između nje i Brada stvari savršeno funkcioniraju

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittČini se da situacija između nevjenčanih supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta ide na bolje.

Naime, par se zajedno pojavio na UNICEF-ovom balu u Los Angelesu i cijelo vrijeme su se dodirivali i izmjenjivali nježnosti.

Doduše, na ovoj dobrotvornoj večeri navodno se pojavila i Bradova bivša supruga Jennifer Aniston pa nije nimalo iznenađujuće što je Angelina željela pokazati da između nje i Brada stvari savršeno funkcioniraju.

Glumački par se navodno cijelu večer družio s Georgeom Clooneyjem i njegovom djevojkom Elisabettom Canalis, Mattom Damonom, Bruceom Willisom i Cindy Crawford.

Jedno od drugoga su se odvojili samo u trenutku kada je glumica ugledala legendarnog boksača Muhammada Alija. Najprije se s njim samo rukovala, a potom mu se bacila i u zagrljaj te ju je Muhammed pomilovao po ruci.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika