11.12.2009. / 17:58

Autor: Martina Čizmić

Kalmeta preživio: Nakon cjelodnevne rasprave Sabor mu ipak dao potporu

Zanimljivo je da se glasovanje o nepovjerenju ministru Kalmeti moralo ponavljati, jer se među rezultatima pojavilo ime zastupnika koji u tom trenutku uopće nije bio prisutan u sabornici

Božidar Kalmeta
Božidar Kalmeta "Prijedlog nije dobio potrebnu većinu. Ministar Božidar Kalmeta i dalje ima povjerenje Sabora", rekao je na kraju maratonske sjednice Sabora, zamjenik predsjednika Vladimir Šeks.

Naime, od 9:30 ujutro pa sve do 17:30 trajala je u Saboru rasprava o povjerenju ministru mora prometa i veza Božidaru Kalmeti. Njemu je društvo na vrućoj fotelji radio ministar zdravstva Darko Milinović koji mu je pružio potporu 'rame uz rame' kako je to i jučer najavio.

Zanimljivo je da se glasovanje o nepovjerenju ministru Kalmeti moralo ponavljati, jer se među rezultatima pojavilo ime zastupnika koji u tom trenutku uopće nije bio prisutan u sabornici. Također, u ponovljenom glasanju rezultat se ponešto razlikovao od prvotnog, ali ne dovoljno da bi promijenio konačni rezultat.

Tako je ministar Kalmeta preživio glasovanje i zadržao povjerenje većine u Saboru.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 11.12.09. 19:07

Zalosno i sramotno...Nevidjena farsa. Jadranka Kosor ipak nije ono sto sam mislio. Ona je zapravo samo uspjesna zamjena odbjeglom premijeru, na poslovima zataskavanja kriminala. Fuj!


registracija
11/12/09

excalibur, 11.12.09. 20:56

A zna se KRA-DE-SE 1


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika