14.12.2009. / 11:00

Autor: Nacionalova redakcija

Objava za medije

Danas na svim kioscima: Kako je Nina Badrić uredila novu Extru

Iako je nebrojeno puta surađivala s magazinom EXTRA, pjevačica Nina Badrić ovog se tjedna našla na 'drugoj strani'! Naime, po prvi put ikad na domaćoj medijskoj sceni magazin EXTRA ustupio je Nini Badrić mjesto gošće-urednice jednog svog izdanja.

Zagreb, 12. prosinca 2009. - Nakon što je protekloga tjedna objavljeno kako je tjedni magazin EXTRA u svoje redove dobio jedno vrlo interesantno i nesvakidašnje pojačanje u liku velikog TV urednika Đele Hadžiselimovića, redakcija magazina EXTRA za ponedjeljak sprema još jedno nesvakidašnje iznenađenje! Naime, po prvi puta ikad i u povijesti tjednika EXTRA kao i u hrvatskom medijskom svijetu poznata osoba postati će urednica jednog izdanja magazina. Tako će hrvatska glazbena diva Nina Badrić osobno kao gošća-urednica urediti i pripremiti slijedeće izdanje tjednika EXTRA.U proteklom tjednu Nina je svakodnevno surađivala s članovima redakcije i pripremala teme kojima će obogatiti slijedeće izdanje, pripremila središnji intervju izdanja te sudjelovala u odabiru fotografija i grafičkoj pripremi magazina.

"Za mene ovo je jedno nevjerojatno iskustvo. Naši se s 'druge strane ogledala' nakon što si godinama na neki način sudjelovao u stvaranju magazina ali kao njegov protagonist o kome su redovito, nadasve na korektan i profesionalan način, izvještavali o Tebi neopisivo je iskustvo. Tjedan je bio vrlo naporan jer sam ga trebala uskladiti i s glazbenim obavezama, no sigurna sam da će čitatelji uživati u temama koje smo im pripremili. Ako me pitate koliko će se slijedeća EXTRA razlikovati od prijašnjih mogu Vam samo reći kako morate pričekati ponedjeljak i osobno se uvjeriti u to!", kratko i zagonetno opisala je Nina Badrić svoj ovotjedni rad u redakciji Extre.

"Magazin EXTRA do sada je u mnogočemu bio prvi - u pričama, načinima na koje smo obrađivali pojedine teme, odnosu s protagonistima određenih priča, a sada je došao trenutak za još jedan novi korak. Nismo dvojili oko našeg prvog gosta urednika. Nina je zahvaljujući svojoj visokoj profesionalnosti, našoj dugogodišnjoj suradnji ali i osobnim stavovima i pogledima na život i svijet bila naš prvi izbor. Koliko smo bili u pravu kad smo novinu u jednom izdanju prepustili nekom tko je na neki način, mada ne u potpunosti, 'izvan naše redakcije', čitatelji će se uvjeriti već slijedećeg ponedjeljka!", izjavila je povodom suradnje glavna urednica magazina EXTRA, Zrinka Ferina.

Magazin EXTRA s pjevačicom Ninom Badrić kao gošćom-glavnom urednicom na kioske stiže već u ponedjeljak 14. prosinca. K tome nova Extra ima sasvim novo, sjajno ruho te kao poklon čitateljima i novu cijenu od nevjerojatnih sedam kuna! No, tu ova nova EXTRA priča ne prestaje. Naime, od slijedećeg broja s Ninom, tjednik EXTRA svakog će mjeseca u svom jednom izdanju ugostiti jednu poznatu osobu u ulozi gosta urednika. Neće nam trebati puno vremena da doznamo tko je slijedeći gost-urednik jer siječanj je vrlo blizu!

Nina Badrić - gost urednik EXTRE

Nina Badrić - gost urednik EXTRE

PRESS Download Video

PRESS Download Slike

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika