11.12.2009. / 20:22

Autor: Totalsport

The Daily Express: Redknapp definitivno prekrižio Bentleyja

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenhama Herry Redknapp posvađao se sa svojim krilnim napadačem Davidom Bentleyjem nakon što je ovaj neozbiljno shvatio jednu prijateljsku utakmicu

David BentleyDavid BentleyMenadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenhama Herry Redknapp posvađao se sa svojim krilnim napadačem Davidom Bentleyjem nakon što je ovaj neozbiljno shvatio jednu prijateljsku utakmicu.

The Daily Express piše da je do svađe između trenera i igrače došlo zbog jedne sasvim nevažne utakmice koju je kombinirana momčad Spursa igrala protiv Grays Athletica, kluba bez ligaškog statusa, i to bez prisustva publike.

Bentley je, kako navodi svjedok događaja za Express, utakmici pristupio potpuno neozbiljno i nezainteresirano. Redknapp ga je upitao što to radi, pa je došlo do svađe, a menadžer je igraču poručio da u siječanjskom prijelaznom roku može potražiti novi klub.

Ovo Bentleyju nije bio prvi incident, otkako je u siječnju 2008. godine stigao iz Blackburna u Tottenham za 15 milijuna funti. U kolovozu je u pijanom stanju prouzročio prometnu nesreću, a Redknapp je tada konstatirao ''da ne namjerava nadzirati igrače 24 sata dnevno''.

Bentley, koji je upisao i sedam nastupa za englesku A reprezentaciju, neovisno o ovim incidentima, na White Hart Laneu nije opravdao velika očekivanja od njega. Ranije su se Manchester City i Aston Villa spominjali kao klubovi u kojima bi mogao nastaviti karijeru.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika