11.12.2009. / 20:40

Autor: Totalsport

Kostelić propušta superveleslalom u subotu

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zbog boli u desnom koljenu propustit će subotnju utrku u superveleslalomu za Svjetski kup u u francuskom Val d'Isereu, piše službena stranica Hrvatskog skijaškog saveza

Ivica KostelićIvica KostelićNajbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zbog boli u desnom koljenu propustit će subotnju utrku u superveleslalomu za Svjetski kup u u francuskom Val d'Isereu, piše službena stranica Hrvatskog skijaškog saveza.

Podsjećamo, Kostelić je u petak u superkombinjaciji zauzeo osmo mjesto. Bio je to njegov prvi ''povratnički nastup'', nakon što je u američkom Beaver Creeku propustio tri utrke zbog obnovljene ozljede leđa iz prošle sezone.

Ovoga puta leđa su izdržala, ali je Ivica nakon nastupa u superkombinaciji osjetio bol u desnom koljenu. Sumnja se na ozljedu meniskusa, no kako detaljni rezultati liječničkog pregleda još nisu poznati, za sada je jedino izvjesno da Ivica Kostelić propušta subotnji superveleslalom.

U toj će utrci u Val d'Isereu, tako, od hrvatskih skijaša nastupiti jedino Natko Zrnčić-Dim. I to sa startnim brojem 54. Zrnčić-Dim je u superkombinaciji u petak osvojio 12. mjesto.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika