11.12.2009. / 21:00

Autor: Totalsport

Mutu: Moj nokaut? Samo sam se branio

Adrian Mutu, rumunjski napadač u redovima talijanskog nogometnog prvoligaša Fiorentine, tvrdi da nije kriv za incident koji se prošlog tjedna dogodio na jednoj hotelskoj zabavi

Adrian MutuAdrian MutuAdrian Mutu, rumunjski napadač u redovima talijanskog nogometnog prvoligaša Fiorentine, tvrdi da nije kriv za incident koji se prošlog tjedna dogodio na jednoj hotelskoj zabavi.

Talijanski dnevnik Il Firenza naveo je da je Mutu bio gost hotela Four Seasons na jednoj zabavi za društvenu kremu grada, tijekom koje se sukobio sa zasad neimenovanim 43-godišnjim Libijcem. Navodno je došlo do verbalne svađe, nakon koje je Mutu udarcem šakom u lice posložio Libijca na pod. Pozvana je i hitna pomoć, a ozlijeđeni je muškarac bio prebačen u bolnicu.

Međutim, Mutu tvrdi da nije previ krenuo u napad...

- Tom prilikom samo sam se branio. Uostalom, postoje hotelske video kamere koje sve pokazuju. Za mene je taj slučaj već završen – prenosi Mutuovu izjavu La Repubblica.

Vezane vijesti

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer pokušao samoubojstvo

Bivši rumunjski premijer Adrian Nastase (61), osuđen u srijedu na dvije godine strogog zatvora zbog korupcije, pokušao je samoubojstvo kada je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika