11.12.2009. / 22:00

Autor: Totalsport

Stuttgart kaznio vratara Lehmanna sa 40.000 eura

Jens Lehmann, 40-godišnji vratar Stuttgarta, a nekada i reprezentativni čuvar njemačke nogometne reprezentacije, novčano je kažnjen od strane svog kluba

Jens LehmannJens LehmannJens Lehmann, 40-godišnji vratar Stuttgarta, a nekada i reprezentativni čuvar njemačke nogometne reprezentacije, novčano je kažnjen od strane svog kluba.

Nakon odluke vodstva kluba Lehmann će morati platiti 40.000 eura, a razlog je njegov javni iskaz o stanju u klubu, kada je kritizirao čelne strukture što su uručile otkaz dosadašnjem treneur Markusu Babbelu, a angažirali švicarskog stratega Christiana Grossa.

Lehmann je u razgovoru za televizijsu postaju Sky izrazio nezadovoljstvo radom uprave kluba, no čelni ljudi su reagirali iskazom:

"Odavno je znano da klub neće tolerirati ovakve izlete pojedinaca igrača. Zato smo kaznili Lehmanna, a isto tako smo mišljenja da su njegove izjave stvorile mnogo nuspojava", rečeno je u klupskom izvještaju.

Pritom se misli na divljanje navijača Stuttgarta koji su blokirali klupski autobus uoči posljednjeg Bundesligaškog nastupa u kojem je Stuttgart remizirao na svom terenu protiv Bochuma 1-1. Nakon utakmice se nastavilo divljanje stotinjak huligana koji su željeli provaliti i u klupske prostorije.

KIub je, pak, s Grossom tijekom tjedna izborio plasman u osminu finala Lige prvaka (pobjedom protiv rumunjske Uniree 3-1), a klub je isto tako naveo da Lehmann neće biti kažnjen nenastupanjem u momčadi, pa će tako 40-godišnjak vjerojatno braniti ovog vikenda kada Stuttgart gostuje kod Mainza.

Vezane vijesti

Stuttgart četiri tjedna bez Boulahrouza

Stuttgart četiri tjedna bez Boulahrouza

Njemački Bundesligaš Stuttgart ostao je na četiri tjedna bez stupa obrane, nizozemskog reprezentativca Khalida Boulahrouza. Tridesetogodišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika