11.12.2009. / 21:15

Autor: Totalsport

Bundesliga II: Lakić strijelac za Kaiserslautern

Hrvatski 26-godišnji napadač Srđan Lakić postigao je pogodak za Kaiserslautern, koji je kao domćin pobijedio Koblenz 3-0 u 16. kolu druge njemačke nogometne lige

Srđan LakićSrđan LakićHrvatski 26-godišnji napadač Srđan Lakić postigao je pogodak za Kaiserslautern, koji je kao domćin pobijedio Koblenz 3-0 u 16. kolu druge njemačke nogometne lige.

Lakić je u igru ušao u 76. minuti, a samo tri minute kasnije je iskoristio dobar centaršut s lijeve strane, te je desnom nogom iz voleja svladao suparničkog vratara. To je Lakiću prvi pogodak ove sezone u Kaiserslauternu u šestom nastupu.

I u prethodnih pet, kao i protiv Koblenza, ulazio je u igru s klupe u drugom poluvremenu, najranije u 66. minuti.

Lakić je prošle sezone zabio 12 golova za Kaiserslautern, ali je ove godine pauzirao šest mjeseci zbog ozljede i operacije mišića lista, a nedavno je opet imao problema s ozljedom bedrenog mišića desne noge.

Ivo Iličević odigrao je svih 90 minuta za domaću momčad, koja je ostvarila šestu uzastopnu pobjedu i učvrstila vodstvo na ljestvici, sada sa 39 bodova, sedam više od St. Paulija koji ima susret manje.

Momčad Duisburga ostvarila je i četvrtu uzastopnu gostujuću pobjedu, svladavši Karlsruhe s 1-0 pogotkom bosansko-hercegovačkog 34-godišnjeg igrača Ivice Grlića iz slobodnog udarca u 22. minuti.

Grlić je igrao do 54. minute. Dino Drpić je u Karlsruheu odigrao svih 90 minuta, a u 89. je dobio žuti karton, već šesti ove sezone.

Bundesliga II, 16. kolo, petak:

Kaiserslautern - Koblenz 3-0

Karlsruhe - Duisburg 0-1

Aachen - Padernborn 1-1

Redoslijed: 1. Kaiserslautern 39, 2. St. Pauli 32 (-1), 3. Arminia 28 (-1), 4. Duisburg 28...

Vezane vijesti

Lakić se na kraju sezone vraća u Wolfsburg

Lakić se na kraju sezone vraća u Wolfsburg

Službenim je priopćenjem Bundesligaš Hoffenheim obznanio kako hrvatski nogometaš Srđan Lakić nije zadovoljio na šestomjesečnoj posudbi, te se na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika