11.12.2009. / 23:00

Autor: Totalsport

Van Gaal: Možemo pobijediti i Barcelonu, ali i izgubiti od Bochuma

Možemo pobijediti svakoga, pa i Barcelonu, ali isto tako možemo i izgubiti od svakoga - kaže trener Bayerna Louis van Gaal uoči subotnje utakmice 16. kola Bundeslige protiv Bochuma

Louis van GaalLouis van GaalMožemo pobijediti svakoga, pa i Barcelonu, ali isto tako možemo i izgubiti od svakoga - kaže trener Bayerna Louis van Gaal uoči subotnje utakmice 16. kola Bundeslige protiv Bochuma.

Bayern je u utorak u Torinu pobijedio Juventus sa 4-1 u dvoboju 6. kola Lige prvaka, te je tom pobjedom, uz sjajnu igru, izboreni jedanaesterac i pogodak Ivice Olića, ostvario plasman u osminu finala.

Taj je uspjeh već arhiviran, a u subotu je pred Bavarcima novi dvoboj, ovoga puta u gostima kod Bochuma, koji je u dosadašnjih sedam utakmica kao domaćin ostvario samo jednu pobjedu.

- Još uvijek nismo dosegli razinu u kojoj je sigurno da ćemo pobjeđivati momčadi kao što su Bochum ili Mainz. To je element u kojem još moramo napredovati. Želim dovesti momčad na razinu da si poraze smije priuštiti samo protiv momčadi podjednake kvalitete kao što je naša - priča Van Gaal.

- Protiv Bochuma nas očekuje teža utakmica nego što je bila ona protiv Juventusa. Moramo biti jako usredotočeni na utakmicu svih 90 minuta. U dobroj smo formi i imamo samopouzdanja, vjerujem da će moji igrači napraviti ono što je potrebno za osvajanje tri boda - završio je Van Gaal.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika