12.12.2009. / 19:15

Autor: Totalsport

Olić: Nadam se da ćemo ovako nastaviti

Kratka je bila prva izjava Ivice Olića nakon još jedne sjajne utakmice koju je hrvatski nogometaš okrunio s dva pogotka i asistencijom u Bayernovoj 5-1 pobjedi u Bochumu

Ivica OlićIvica OlićKratka je bila prva izjava Ivice Olića nakon još jedne sjajne utakmice koju je hrvatski nogometaš okrunio s dva pogotka i asistencijom u Bayernovoj 5-1 pobjedi u Bochumu.

- Bilo je iznimno važno doći do pobjede. Cijela je momčad igrala na visokoj razini, pružila je dobru igru i zabila pet golova. Nadam se da će naš nogomet i u budućnosti izgledati tako - rekao je hrvatski nogometaš koji je ove sezone u Bundesligi pet puta tresao suparničke mreže.

Podsjetimo, u pobjedi Bavaraca u 16. kolu svoj je premijerni pogodak za minhenski klub upisao i Danijel Pranjić, a trener Louis van Gaal je nakon utakmice blistao od zadovoljstva.

- Bilo se teško fokusirati na ovu utakmicu nakon 4-1 pobjede protiv Juventusa u Ligi prvaka. Ali, ni ovih 5-1 u Bochumu nije loše. Došli smo na samo dva boda zaostatka za vodećim Bayerom i to me čini vrlo zadovoljnim - poručio je nizozemski stručnjak.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika