12.12.2009. / 19:38

Autor: Totalsport

Ivica Kostelić u nedjelju na operaciji koljena

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić u nedjelju će u Kantonalnoj bolnici Bruderholz pored Basela biti podvrgnut operaciji desnog koljena, izvijestio je Hrvatski skijaški savez

Ivica KostelićIvica KostelićNajbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić u nedjelju će u Kantonalnoj bolnici Bruderholz pored Basela biti podvrgnut operaciji desnog koljena, izvijestio je Hrvatski skijaški savez.

Subotnjom elektromagnetskom rezonancom desnog koljena ustanovljeno je da je otkrhnut komadić prednjeg roga medijalnog meniska.

Ligamenti i ostali dio koljena i meniska u koljenu, koje je dosad operirano već šest puta, u odličnom su stanju. Nedjeljnoj će operaciji nazočiti i Werner Müller, koji je već uspješno operirao i Janicu i Ivicu.

Hrvatski će skijaš rehabilitaciju vjerojatno obaviti u Daruvarskim toplicama, a povratak utrkama će ovisiti o tijeku oporavka.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika