13.12.2009. / 10:50

Autor: Hina

Američki osuđenik na smrt citirao Camusa prije pogubljenja

U srpnju 1994. Matthew Wrinkles, pod utjecajem amfetamina i odjeven u maskirnu uniformu s ratnim oznakama po licu, ubio je iz pištolja svoju bivšu suprugu, bivšeg šogora i šogoricu u šogorovoj kući

Osuđen na smrt zbog ubojstva bivše supruge, šogora i šogorice 1994., 49-godišnji muškarac citirao je francuskog filozofa i pisca Alberta Camusa prije nego je ovog vikenda pogubljen smrtonosnom injekcijom u Indiani, priopćeno je iz zatvora.

Matthew Eric Wrinkles, koji je bio u "hodniku smrti" 14 godina, odrekao se mogućnosti žalbe na pogubljenje.

Pogubljen je u zatvoru u američkoj saveznoj državi Indiani, u Michigan Cityju, nakon smrtonosne injekcije s tri kemikalije.

U srpnju 1994. Matthew Wrinkles, pod utjecajem amfetamina i odjeven u maskirnu uniformu s ratnim oznakama po licu, ubio je iz pištolja svoju bivšu suprugu, bivšeg šogora i šogoricu u šogorovoj kući.

Njegovo pogubljene je 17. u Indiani nakon ponovnog uvođenja smrtne kazne 1976. godine, a prethodno je izvršeno u lipnju 2007.

Vezane vijesti

Egipćani traže smrtnu kaznu za Mubaraka

Egipćani traže smrtnu kaznu za Mubaraka

Na trgu Tahrir u Kairu, koji je postao simbol ustanka protiv bivšeg režima, u subotu navečer okupilo se oko 10.000 ljudi. Veliki broj demonstranata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika