13.12.2009. / 15:47

Autor: Totalsport

Ivica Kostelić uspješno operiran

U nedjelju ujutro najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić uspješno je operiran u klinici Bruderholz blizu Basela, izvijestio je Hrvatski skijaški savez putem svoje internetske stranice

Ivica KostelićIvica KostelićU nedjelju ujutro najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić uspješno je operiran u klinici Bruderholz blizu Basela, izvijestio je Hrvatski skijaški savez putem svoje internetske stranice.

Operacija je trajala oko pola sata, a Kosteliću je uspješno artroskopski odstranjen dio prednjeg roga medijalnog meniska u desnom koljenu.

Liječnici Claude i Werner Müller izrazili su zadovoljstvo tijekom operacije, a posebno stanjem ostalog dijela Ivičina koljena. Odnosi se to na ligamente, menisk koji je već prije šivan i hrskavicu, a to, prema njihovom mišljenju, daje dobru garanciju za kvalitetnu rehabilitaciju i uspješno vrhunsko skijanje u idućih četiri do pet godina.

Kostelić se u ponedjeljak vraća u Zagreb, a u utorak će se uputiti u Daruvarske toplice na oporavak. Ovisno o tijeku rehabilitacije, Ivica bi mogao lagano početi trčati već za tjedan dana, a prvi povratak na snijeg se očekuje oko Božića. Povratak utrkama mogao bi se, pak, dogoditi početkom siječnja.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika