13.12.2009. / 16:00

Autor: Totalsport

Gomez: Ivica Olić je pozitivno lud!

Teška su vremena iza nogometaša Bayerna. U Münchenu nakon pet pobjeda zaredom vlada euforija, a Bild piše kako Van Gaalovu momčad može zaustaviti samo zimska stanka

Ivica OlićIvica OlićTeška su vremena iza nogometaša Bayerna. U Münchenu nakon pet pobjeda zaredom vlada euforija, a Bild piše kako Van Gaalovu momčad može zaustaviti samo zimska stanka.

Bayern je došao do trećeg mjesta u Bundesligi sa samo dva boda zaostatka za vodećim Bayerom, a plasirao se i u osminu finala Lige prvaka kad su ga već svi otpisali.

Najzaslužniji je za to napadački dvojac Ivica Olić - Mario Gomez. Hrvatski je napadač pogodio pet puta u posljednjih pet utakmica, dok je Gomez bio učinkovit u posljednja četiri dvoboja. Stoga i ne čudi da ih je Bild prozvao "Golić"!

- Ponovno se zabavljamo. Ljepše je ovako nego sjediti na klupi. Igramo vrlo dobro i puno pucamo po golu - rekao je Gomez i slikovito opisao svoga partnera u napada:

- Olić je pozitivno lud!

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika