13.12.2009. / 16:30

Autor: Totalsport

Jasmin Repeša se vraća u Romu?

Nakon odlaska Nanda Gentilea, rimska Lottomatica privremenim je trenerom imenovala Gennara di Carla, a kao stalno se rješenje spominje i hrvatski strateg Jasmin Repeša

Jasmin RepešaJasmin RepešaNakon odlaska Nanda Gentilea, rimska Lottomatica privremenim je trenerom imenovala Gennara di Carla, a kao stalno se rješenje spominje i hrvatski strateg Jasmin Repeša.

Internetski portal Eurobasket.com navodi kako će Di Carlo voditi Romu samo u današnjoj (nedjelja) utakmici protiv Terama, nakon čega će momčad dobiti novoga trenera, a glasine govore kako će to biti upravo Repeša.

Ukoliko se to dogodi, bit će to Repešin povratak na mjesto s kojeg je otišao u prosincu prošle godine kada ga je naslijedio upravo Gentile.

I Il Messaggero spominje Repešu kao mogućeg novog-starog trenera Rome. Navodi kako hrvatski stručnjak nikad nije skrivao volju za povratkom , ali i kako bi to bilo u najmanju ruku paradoksalno budući da klub vode isti ljudi s kojima je Repeša lani raskinuo suradnju.

Il Messaggero kao kandidate za Gentileova nasljednika spominje i Davida Blatta, Oktaya Mahmutija, Zaru Markovskog te Mattea Boniciollija.

Roma je, inače, trenutno na šest uzastopnih poraza, gledajući Euroligu i talijansko prvenstvo.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika