13.12.2009. / 16:45

Autor: Totalsport

Robinho odbio ići na humanitarnu priredbu

Iako je prije samo dva dana izjavio kako je spreman ostati u Manchester Cityju idućih deset godina, čini se da odnosi između kluba i brazilskog nogometaša Robinha nisu nimalo idilični

RobinhoRobinhoIako je prije samo dva dana izjavio kako je spreman ostati u Manchester Cityju idućih deset godina, čini se da odnosi između kluba i brazilskog nogometaša Robinha nisu nimalo idilični.

Robinho je, naime, u utorak odbio sa suigračima otići na božićni domjenak za djecu bez roditelja što je izazvalo bijes menadžera Marka Hughesa.

News of the World piše da se Brazilac navodno smijao suigračima koji su nakon treninga krenuli na domjenak, a on je sam otišao kući. Osramoćeni čelnici kluba su bili prisiljeni poslati automobil s vozačem po nestašnog nogometaša koji je i dalje odbijao krenuti na humanitarnu priredbu. Nakon mučnog nagovaranja, Robinho se napokon pojavio na domjenku s dva sata zakašnjenja kada su djeca već napuštala Parrs Wood Centre.

Hughes će vjerojatno oštro kazniti Robinha budući da klub vrlo ozbiljno shvaća humanitarnu djelatnost. Tako su dopuštenje za izostanak u utorak dobili samo ozlijeđeni Wayne Bridge i Craig Bellamy.

Robinhu ovo nije prvo iskakanje iz normi pristojnog ponašanja. Prošle je sezone tijekom puta u Kopenhagen na utakmicu Kupa UEFA-e odbio poštovati klupska pravila odijevanja, a u siječnju su mu oduzete dvije tjedne plaće jer je bez dopuštenja napustio pripremni kamp na Tenerifama.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika