13.12.2009. / 17:00

Autor: Totalsport

Njemački mediji: Olić mora naći novog Djeda Mraza

Njemački mediji ponovno su puni hvalospjeva spram Ivice Olića, hrvatskog nogometaša koji posljednjih tjedana briljira u dresu minhenskog Bayerna

Danijel Pranjić, Holger Badstuber i Ivica OlićDanijel Pranjić, Holger Badstuber i Ivica OlićNjemački mediji ponovno su puni hvalospjeva spram Ivice Olića, hrvatskog nogometaša koji posljednjih tjedana briljira u dresu minhenskog Bayerna.

Nakon oporavka od ozljede Olić je preporodio bavarski klub, u pet je utakmica postigao isto toliko pogodaka i na taj način pomogao klubu iz Münchena da ostvari pet pobjeda u nizu. Bayern je nakon dugog mučnog razdoblja došao na samo dva boda zaostatka za vodećim Bayerom u Bundesligi, a plasirao se i u osminu finala Lige prvaka.

U subotu je Bayern u 16. kolu Bundeslige svladao Bochum s 5-1 uz Olićeva dva pogotka i jednu asistenciju, a utakmicu je obilježio i prvi gol Danijela Pranjića u dresu bavarskog velikana. Novinska agencija DPA podsjeća da se Pranjić na taj način riješio božićne obveze.

Kladio se, naime, s Olićem da će zabiti gol do zimske stanke. Da to nije napravio, morao bi glumiti Djeda Mraza Olićevoj djeci Luki, Antoniju i Lari.

"Olić sada mora naći novog Djeda Mraza", pišu Nijemci.

A puna usta hvale za Olića imaju i njegovi suigrači.

- Sretni smo što je Olić ponovno s nama. Takvog igrača treba svaka momčad - izjavio je kapetan Mark van Bommel, a njemački mediji prenose i izjavu Olićeva partnera u napadu, Marija Gomeza.

- Nekad kad stoji pored mene, imam osjećaj da umire. A onda krene u novi sprint. On je fenomen!

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika