13.12.2009. / 19:20

Autor: Totalsport

Modrić: Mnogo su mi značile ovacije navijača

Putem službene internetske stranice Tottenhama veznjak Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zahvalio se navijačima na toplom pozdravu u povratničkoj utakmici

Luka ModrićLuka ModrićPutem službene internetske stranice Tottenhama veznjak Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zahvalio se navijačima na toplom pozdravu u povratničkoj utakmici.

Hrvatski vezni nogometaš, koji nije igrao nogomet od kraja kolovoza, kada je slomio potkoljeničnu kost desne noge, ušao je u 58. minuti subotnjeg susreta u kojem je na White Hart Laneu Tottenham poražen od Wolverhamptona 1-0. Njegov ulazak na travnjak navijači Spursa dočekali su na nogama uz ovacije.

- To mi je mnogo značilo, bili su divni i želio bih im se zbog toga zahvaliti. Drago mi je što sam se vratio, ali sam i razočaran zbog poraza. Sada moramo pobijediti u srijedu - kazao je Modrić mislima već na utakmici s Manchester Cityjem.

- Tri mjeseca dug je period i teško će biti vratiti se. Moram ići korak po korak i nadam se da ću potom biti onakav kakav sam bio prije ozljede.

- Dobro je što je sljedeća utakmica tako blizu, tako se možete lakše oporaviti od pretrpljenog poraza. Nadam se samo da ćemo igrati bolje no što smo igrali u subotu - zaključio je Modrić.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika