13.12.2009. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Ekskluzivno za Extru Nina Badrić je intervjuirala Ivu Bagić

Moja Iva, koja je sa sobom donijela sunce i osmijeh koji će me grijati ovoga Božića. Ona je djevojka koja vas može naučiti mnogočemu. Za početak... Kako cijeniti svaki trenutak i kako se radovati životu, napisala je Nina Badrić, ovotjedna gošća urednica magazina Extra

Prijateljice Iva Bagić i Nina BadrićPrijateljice Iva Bagić i Nina BadrićSvatko tko je jednom vidio Ivu Bagić, sigurna sam da je pomislio isto što i ja: "Bog stvori ženu." Bila je osamnaestogodišnjakinja kada sam je prvi put ugledala i upoznala na Hvaru. Tek sada ću joj priznati da sam hvalila njezinu ljepotu kao da je nacionalno blago, argumentirajući tako činjenicu da su naše cure zaista najljepše.

Od našeg prvog kratkog susreta pa do danas prošle su godine. U međuvremenu ta lijepa djevojčica postala je zrela i pametna žena, koja je svoje vrijeme usmjerila na obrazovanje i učenje.

Upisala je pravo, ubrzo je postala i jedno od zaštitnih lica RTL televizije, a kaže da joj je zapravo najveća želja raditi na radiju.

Opaka bolest preko noći prisilila ju je da odraste brzinom svjetlosti. Prošla je mnoge bitke i iz svake je izašla kao pobjednica. Upoznala sam mnoge osobe iz hrvatskog javnog života, iz svijeta glazbe, sporta, politike, glume i kulture.

Malo tko je na mene ostavio tako snazan dojam kao Iva. Ona ima tu neku neobjašnjivu iskru u svojim očima, "ono nešto", vrelo života. Naizgled djeluje krhko, no kada je upoznate, spoznate da je ona jedna od onih osoba čija vas vulkanska snaga gotovo pa i plaši.

Imati Ivu za prijateljicu je nagrada. Nitko pored nje nije imao priliku biti moj odabranik za ovaj intervju. Radosna sam i počašćena što je pristala pokloniti nam malo svoga vremena i "sebe". I tako... Evo nas dvije na kavi.

Moja Iva, koja je sa sobom donijela sunce i osmijeh koji će me grijati ovoga Božića. Ona je djevojka koja vas može naučiti mnogočemu. Za početak... Kako cijeniti svaki trenutak i kako se radovati životu.

NINA BADRIĆ: Mnogima si upravo ti jedna od najljepših žena hrvatskog javnog života?
IVA BAGIĆ:
Ha,ha,ha... Stvarno? Ma sad si me malo zatekla, ovo nisam ocekivala. Što da ti kažem, to je odlično. To mi je, dapače, veliki kompliment, pa hvala svima koji misle tako. Ja sam ipak mišljenja da, ako nas ne krasi unutarnja ljepota, malo toga znači ono vanjsko, ono što ljudi na prvu vide. Mislim da, ako nam je srce lijepo, tada iz njega izlaze neke blage i dobre riječi i to se zrcali u našim očima. To je ono čime zračimo. Za mene je kruna ljepote ako se spoji ono vanjsko i ono unutrašnje. Ljepota dolazi iznutra. Jedino nas to može osvojiti zauvijek. Kada spoznamo u nekome onu pravu nutarnju ljepotu koja u nama može pobuditi želju da sa takvom osobom ostanemo.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

registracija
11/12/09

excalibur, 14.12.09. 10:56

ako već ne može Nobelova nagrada za ovakav uradak, a ono bar Pulitzerova..........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika