13.12.2009. / 19:57

Autor: Hina

Berlusconi dobio po zubima: Napadnut talijanski premijer, napadač u zatvoru

Jedan svjedok je izjavio za informativni kanal Sky TG-24 da je muškarac Berlusconija ošamario i da mu krvari usnica

Silvio Berlusconi nakon napada (Foto: Reuters)Silvio Berlusconi nakon napada (Foto: Reuters)Talijanskog premijera Silvija Berlusconija udario je u lice muškarac koji je uhićen u nedjelju nakon skupa u Milanu, objavili su talijanski mediji.

Prema izjavama svjedoka na koje se poziva agencija Ansa, talijanski šef vlade se nakon udarca srušio. Odmah su ga odveli do automobila kojim je prebačen u gradsku bolnicu.

Uhićeni muškarac je prebačen u policijsku stanicu, prema istom izvoru.

Jedan svjedok je izjavio za informativni kanal Sky TG-24 da je muškarac Berlusconija ošamario i da mu krvari usnica.

Ministar obrane Iganzio La Russa je stajao blizu Berlusconija i on je krvario iz nosa.

Na početku predizbornog skupa, desetak ljudi zviždalo je Berlusconiju i dovikivalo da je klaun, a on im je nekoliko puta viknuo neka se srame.

Zatim je izbila svađa između protivnika i mladih članova službi reda skupa Silvija Berlusconija, pa je intervenirala policija.

Prije nekoliko godina Berlusconi je bio napadnut u sličnim okolnostima. Tada mu je jedan mladić u glavu bacio tronožac foto-aparata.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

registracija
12/12/09

maryspirk, 14.12.09. 03:29

PLJUSNUO GA JE, DAO MU JE CUSKU, a ne "osamario" (turski, bosanski, zerbski ..). Svakom politicaru trebalo bi s vremena na vrijeme ovako "dati po zubima" da se prisjete tko su i sto su ...


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 14.12.09. 17:33

Ovo da se je desilo na ovom prelijepom Balkanu, EU bi nas proglasila nasilinicima!


registracija
9/11/09

superhik, 15.12.09. 04:40

Mislim da su malo zakasnili. Nekad peta ekonomska sila svijeta danas ima nivo korupcije i demokracije na nivou Albanije a po bruto proizvodu po glavi stanovnika ih je pretekla i Spanjolska. U medjuvremenu je Berlusconi koji je prije ulaska u politiku bio pred bankrotom, postao najbogatiji europljanin. Zanivljim slijed dogadjaja. Svaka slicnost s hrvatskom politickom "elitom" je slucajna...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika