14.12.2009. / 11:00

Autor: Totalsport

Magic Johnson: LeBron će prijeći u New York Knickse

Jedan od najvećih košarkaša NBA lige svih vremena Magic Johnson (50) iznio je svoje mišljenje vezano uz budućnost LeBrona Jamesa, najkorisnijeg igrača (MVP) lige prošle sezone

LeBron JamesLeBron JamesJedan od najvećih košarkaša NBA lige svih vremena Magic Johnson (50) iznio je svoje mišljenje vezano uz budućnost LeBrona Jamesa, najkorisnijeg igrača (MVP) lige prošle sezone.

Jamesov ugovor s Cleveland Cavaliersima istječe na kraju ove sezone, a iako su mu iz kluba već u nekoliko navrata nudili produljenje, on na to nije pristao.

Kao najveći favoriti za njegovo dovođenje spominje se klub iz Madison Square Gardena, koji u planovima ima okupiti momčad koja bi pucala na NBA prsten.

- New York je u prednosti, samo moraju svoju ponudu učiniti zanimljivom za LeBrona. On će doći u New York ako zna da će momčad pobjeđivati. Ako zagarantiraju dovođenje još nekog kvalitetnog imena, vjerujem da bi tada potpisali i Jamesa - rekao je Magic za New York Post.

Kao moguća pojačanja Knicksa na isteku sezone spominju se i Chris Bosh (Toronto) i Amare Stoudamire (Phoenix), koji će obojica tada imati status slobodnih agenata.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika