14.12.2009. / 02:44

Autor: Totalsport

Video: Gabrić donio pobjedu Trabzonsporu

Svoj treći ovosezonski prvenstveni pogodak postigao je hrvatski nogometni reprezentativac Drago Gabrić u gostujućoj 1:0 pobjedi Trabzonspora kod Denizlispora u 16. kolu turske Superlige

Drago Gabrić u akcijiDrago Gabrić u akcijiSvoj treći ovosezonski prvenstveni pogodak postigao je hrvatski nogometni reprezentativac Drago Gabrić u gostujućoj 1:0 pobjedi Trabzonspora kod Denizlispora u 16. kolu turske Superlige.

Do prvijenca je, podsjetimo, Gabrić stigao 25. rujna kada je pogodio mrežu u 2:2 remiju 7. kola kod Gençlerbirliğija, a potom je bio precizan prije tjedan dana u 3:0 pobjedi protiv Ankaragücüa.

Trabzonspor je nedavno preuzeo Şenol Güneş, a da se Gabrić dobro snalazi pod njegovim vodstvom dokazao je u dvije uzastopne utakmice. Nakon što je prošle nedjelje pogodio za 2-0, ovaj puta njegov je pogodak odlučio pobjednika i donio momčadi tri boda.

Precizan je 23-godišnji Splićanin u svojoj trinaestoj utakmici turskog prvenstva bio u 24. minuti, a odigrao je prvo poluvrijeme nedjeljnog dvoboja.

Hrvoje Čale je odigrao cijeli susret.

Turska Superliga, 16. kolo:

Bursaspor - Ankaraspor 3:0

Diyarbakirspor - Kasimpasa 2:2

Gençlerbirliği - Gaziantepspor1:1

Büyükşehir - Kayserispor 1:2

Sivasspor - Eskisehisport 2:1

Denizlispor - Trabzonspor 0:1

Kasnije:

Manisaspor - Beşiktaş

Redoslijed: 1. Kayserispor 34, 2. Fenerbahçe 34, 3. Galatasaray 33, 4. Beşiktaş 31 (-1)... 6. Trabzonspor 27...

Vezane vijesti

Cuper preuzeo turskog prvoligaša Orduspor

Cuper preuzeo turskog prvoligaša Orduspor

Nekoć slavni argentinski trener Hector Cuper (56) potpisao je jednogodišnji ugovor s turskim nogometnim klubom Ordusporom. Za trenutačno 14-plasirani… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika