14.12.2009. / 11:21

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac: Simona me varala sa splitskim poduzetnikom

Osim što je kazao da je njegova supruga već duže vrijeme u vezi s drugim muškarcem,zagrebački poduzetnik je priznao da se neće potpisati rastavu jer zna da Simke planira Gabrijelu odvesti u Kanadu

Ante GotovacAnte GotovacZagrebački poduzetnik Ante Gotovac odlučio je otkriti javnosti neke detalje o svom trenutačnom odnosu sa Simonom. Između ostalog je kazao kako ga manekenka vara već godinu i pol dana sa splitskim poduzetnikom.

"Znam da je već godinu i pol u vezi s jednim građevinskim poduzetnikom iz Splita. Bila je s njim dok je meni slala puse iz Farme", kazao je Ante u intervjuu za Index.hr i dodao kako ne vjeruje da će Splićanin dugo izdržati u toj vezi.

"Ne vjerujem da će dugo izdržati s njom. Takvi magarci kao ja više ne postoje, ali i meni je došlo iz guzice u glavu", komentirao je Ante.

Nadalje je kazao kako svojoj supruzi neće dati rastavu jer on zna da Simke želi njihovu kćer Gabrijelu odvesti u Kanadu, a ovih dana namjerava posjetiti Centar za socijalnu skrb da ih pita kako je moguće da svoje dijete nije vidio dva mjeseca.

Osvrnuo se poduzetnik i na Simoninu autobiografiju pod nazivom "Anđeo". On vjeruje da će knjiga biti jako čitana, međutim tvrdi da je prepuna "laži i idiotarija".

Na kraju je otkrio da je njegova supruga još uvijek zaposlena u Simona produkciji te da prima doprinose, a odjavu, tvrdi Ante, nikada nije ni tražila.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika