14.12.2009. / 11:27

Autor: Andrea Belin

Prvi put nakon rođenja kćeri Goran Višnjić dolazi u Hrvatsku

Ovih dana počelo je snimanje filma "Beginers" u kojem glumac tumači jednu od glavnih uloga. Osim radnje filma, magazin "Extra" saznaje da glumac uskoro namjerava posjetiti svoju domovinu

Goran VišnjićGoran VišnjićHrvatski glumac koji svoju karijeru već duže vrijeme gradi u Americi, Goran Višnjić, trenutačno snima svoj novi film "Beginers" redatelja Mikea Millsa u kojem glavne uloge tumače Ewan McGregor, Melanie Laurent i Christopher Plummer.

Iako se radnja filma duže vrijeme skrivala od javnosti, sada je poznato da Ewan McGregor tumači muškarca kojemu otac (Christopher Plummer) otkriva da boluje od neizlječive vrste tumora, ali i da je u vezi s muškarcem kojeg tumači Goran Višnjić.

Osim toga, magazin "Extra" doznaje da Višnjić uskoro planira posjetiti Hrvatsku, a biti će to prvi put otkako se rodila njegova kćer koju ima iz veze s Mirelom Rupić.

Inače, glumac i njegova supruga Ivana Vrdoljak su roditelji malenog dječaka Tina kojega su usvojili.
S obzirom da je svojedobno izjavila da s Višnjićem želi imati još jedno dijete, ova informacija zasigurno će razveseliti Mirelu Rupić.

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika